Avem dovada eliminării lui Jador de la Survivor All Stars! Primele declarații ale manelistului, după ce a fost dat afară de producătorii Pro TV: ”Vin să fac muzică”


În urmă cu două zile vă anunțam oficial faptul că Jador a fost descalificat de la Survivor din cauza nerespectării regulilor. Acum se pare că apar informații care pot demonstra că Jador ar fi anunțat acasă de descalificare înainte să fie anunțat oficial de Pro TV.

Jador, una dintre cele mai discutate prezențe în competiția Survivor România, se află acum în centrul atenției pentru o decizie radicală ce pare să îi aducă descalificarea din show-ul de televiziune. Motivul acestei decizii drastice este legat de încălcarea regulilor impuse de Pro TV, determinând numeroase speculații și controverse în mediul online.

Jador a făcut rost de telefon în Survivor

Cu toții cunoaștem faptul că niciun concurent din Survivor nu are acces la tehnologie. Chiar și așa, se pare că Jador ar fi pus mâna pe un telefon, prin care și-a anunțat fanii de descalificare. Informațiile nu sunt confirmate oficial de artist sau de…

Citeste continuarea pe redactia.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema