Preparate pentru masa de PAȘTI. Cum facem cea mai bună CIORBĂ DE MIEL



un kg de carne de miel
4 legaturi de ceapa verde
doua legaturi de patrunjel
doua legaturi de leustean
o legatura de telina verde
doua oua
doi litri de bors
un morcov
sare, piper
    
Este indicat sa folositi capul, gatul, capul de miel, dar si picioarele si coada.

Carnea se spala si se curata. Intr-o oala se pun apa la fiert si un pic de sare. Cand apa clocoteste, se adauga carnea de miel. Cu o spumiera se ia spuma din cand in cand. Morcovul se curata si se adauga atunci cand carnea este aproape fiarta. Separat se pune borsul la fiert, iar dupa ce da in cateva clocote, se strecoara….

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Târg de Florii la Muzeul Satului

Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti” vă invită, în perioada 26 – 28 aprilie 2024,  la evenimentul cultural…