“Am abordat această nouă responsabilitate cu mult respect pentru tradiția și valorile instituției, dar și cu o dorință profundă de inovare și dezvoltare” – Ultima Oră


Aflat de câteva luni la conducerea singurului teatru de operetă din Europa de Est, Radu Petrovici este unul din cei mai tineri manageri din istoria instituţiei şi primul instrumentist care face tranziţia din fosa orchestrei către biroul de director.

Despre această trecere, dar şi despre intenţiile cu care îşi doreşte să propulseze Teatrul Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian pe noi culmi ale succesului, ne spune chiar el.

Te găseşti acum în postură managerială, după mulţi ani în orchestra TNOMID. Cum ai gestionat tranziția din fosă în biroul managerial, adică de la postura de membru al orchestrei la cea  de manager al Teatrului Național de Operetă și Musical Ion Dacian?

Tranziția de la membru al orchestrei la manager al Teatrului Național de Operetă și Musical Ion Dacian a fost, fără îndoială, o provocare majoră și o schimbare semnificativă în cariera mea. În primul rând, am abordat această nouă responsabilitate cu mult…

Citeste continuarea pe ultima-ora.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema