Fermierii francezi protestează la Paris împotriva președintelui MacronUn grup de fermieri francezi a intrat sâmbătă (24 februarie) într-un mare târg al fermelor din Paris, înaintea unei vizite planificate a președintelui Emmanuel Macron, pe fondul furiei față de costuri, birocrație și reglementări ecologice, potrivit Reuters.

Înfruntându-se cu zeci de polițiști în interiorul târgului, fermierii strigau și huiduiau, cerând demisia lui Macron și folosind insulte îndreptate împotriva liderului francez.

Macron, care lua micul dejun cu liderii sindicatelor fermierilor francezi, urma să se plimbe ulterior pe aleile târgului. El a anulat o dezbatere pe care dorea să o susțină sâmbătă la târgul fermelor cu fermierii, procesatorii de alimente și comercianții cu amănuntul, după ce sindicatele fermierilor au spus că nu vor apărea.

Fermierii au protestat în toată Europa, cerând venituri mai bune și mai puțină birocrație și denunțând concurența neloială a produselor ucrainene ieftine, importate pentru a…

Citeste continuarea pe romanialibera.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema