Adio Anca Dumitra – Gianina din Las Fierbinți? Ce a decis actrița chiar înainte să înceapă un nou sezon. Decizia este finală



De mai bine de un deceniu, țara o arde pe comedie alături de cele mai îndrăgite personaje. Las Fierbinți revine cu un nou sezon în care locuitorii celui mai popular sat din România își continuă aventurile pline de umor. Din 13 februarie, Bobiță, Giani, Dorel, Aspirina și celelalte personaje vor avea parte de surprize și pățanii savuroase într-un sezon care va stârni hohote de râs.

Și în 2023, Las Fierbinți a fost cel mai iubit serial din România, clasându-se pe prima poziție în topul audiențelor. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, Las Fierbinți a înregistrat un rating mediu de 10.1% și o cotă de piață de 30%.

În 2023, peste 1.7 milioane de români au văzut, în medie, fiecare episod din Las Fierbinți și peste 3 milioane de telespectatori s-au uitat la cel puțin un minut din cel mai iubit serial din România.

Ce transmite Gianina, Anca Dumitra

După 24 de sezoane, actrița…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema