Academia Open Tribe invita copiii sa descopere arta leadership-ului si a responsabilizarii in cadrul taberei de vara, Maratonul Financiar

Academia de Business si Leadership OPEN TRIBE pregateste copiilor o vara speciala cu activitati interactive, tabere si workshopuri, toate menite sa ii ajute in procesul de dezvoltare echilibrat, sanatos si armonios. Chiar daca perioada verii este un moment de repaus si relaxare, aceasta este si o oportunitate excelenta de a dezvolta si de a face lucruri pe care poate, in timpul anului copiii nu reusesc sa le faca.

Luna iunie este sinonima cu tabara sau Maratonul Financiar propus de specialistii Open Tribe, formati din psihologi, cercetatori si traineri in domeniul dezvoltarii personale si al antreprenoriatului. In fiecare an, acestia propun o tema in acord cu tendintele si nevoile actuale de dezvoltare ale copiilor si adolescentilor. Studiile si experienta anilor de activitate cu copiii, a organizarii de tabere in fiecare an,  precum si pasiunea si implicarea dovedite de acestia sunt garantia unei experiente de succes.

In perioada 25 -29 iunie 2023, mentorii echipei Open Tribe au pregatit o tabara speciala, intr-un loc special: pe Valea Draganului. „Intentia ce sta in spatele acestui Maraton financiar este, inainte de toate, aceea de a-i familiariza pe tineri cu un mindset in spirit financiar si antreprenorial, procurandu-le totodata uneltele necesare dobandirii succesului in viata si completand astfel educatia lor scolara. Pe langa inteligenta financiara, relatiile ocupa de asemenea un loc primordial de-a lungul acestui maraton”, declara Dr. Réka Balog – profesor, trainer in cadrul Academiei Open Tribe.

Copiii vor invata cum sa ia decizii in conditii de incertitudine, cum sa coopereze eficient in echipa, practicand totodata arta leadership-ului si a responsabilizarii prin desemnarea unor lideri pentru diferite activitati, si cum sa isi identifice credintele limitative, ranile si atitudinile care le saboteaza dezvoltarea. Se vor familiariza de asemenea cu metode ingenioase de mindfulness, invatand cum sa dobandeasca disciplina in orice domeniu. Mai mult decat atat, acestia vor invata cum sa isi creeze propria companie si se vor bucura de jocuri si activitati de echipa in spirit financiar si antreprenorial.

„Dezvoltarea nu se opreste la partea teoretica si practica desfasurata la cazare. Copiii vor face drumetii in jurul Vaii Draganului, cu rol de descoperire a sinelui, invatand totodata sa aprecieze drumul, nu doar destinatia. Acestia vor practica zi de zi exercitii de respiratie si meditatie, introducand recunostinta in vietile lor. Detox-ul digital va fi de asemenea parte a taberei care, conform experientei anilor trecuti, este nu doar util, ci si apreciat si foarte bine trait de copii. Focurile de tabara, pool party-urile si Gala de premiere de la final, alaturi de multe alte surprize vor face din aceasta tabara o experienta unica de care isi vor aminti cu drag peste ani. Misiunea Open Tribe trece peste granitele taberei propriu-zise, specialistii transmitand tinerilor cheile unui adevarat lifestyle pe care il pot continua odata ajunsi acasa. Iar in ceea ce priveste educatia financiara dobandita, consideram ca intr-o societate in plina dezvoltare si expansiune, nu ne putem permite luxul de a fi lipsiti de o pregatire financiara! Va asteptam cu drag la o experienta de neuitat!”- Dr. Réka Balog – profesor, trainer in cadrul Academiei Open Tribe. Locurile sunt limitate. Mai multe detalii despre inscriere si alte informatii suplimentare la telefon: 0740.434.221.

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema