Zodia care va avea un salt major în carieră chiar pe 15 februarie. Apare o promovare neașteptată. Maria Sârbu, previziuni complete pentru toate zodiile



Horoscop Maria Sârbu. Ne aflăm deja la jumătatea unei săptămâni intense și deloc ușoare. Vibrații de tristețe vor da peste cap mai multe zodii și dacă nu ies de acolo, pot rămâne ancorați în acea stare multe zile.

Cheia este să vindecați trauma care vă ține în jos și în special ceea ce ați simțit pe 12 februarie în special trebuie considerat un mesaj care să vă ajute să tranșați o problemă de ordin interior.

Astrologul Maria Sârbu a prezentat detalii complete despre ce se va întâmpla în această săptămână cu fiecare zodie în parte, în fiecare zi. Informații pe larg, care în mod cert vă vor ajuta și sunt bune repere pentru deciziile pe care trebuie să le luați, puteți găsi în clipul de mai jos, unde sunt analizate toate zodiile.

Previziuni pe scurt pentru zodia Leu cu Maria Sârbu

Pe 12 februarie ați simțit o tristețe mare, care pare că vine de pe zona de cuplu. Trebuie vindecată. Nu rămâneți acolo, ar putea reveni dacă o…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema