Zodia care va avea o cumpănă majoră. Vine o perioadă foarte grea pentru ea. Decizii proaste, tristețe și oboseală mare. Cristina Demetrescu, previziuni complete



Cristina Demetrescu spune că o zodie va avea o atitudine ciudată, chiar răutăcioasă. E împotriva tuturor, așa că mai bine stai departe de ea azi, ca să nu ajungi în pragul anumitor conflicte.

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul complet pentru următoarea perioadă. Vin zile obositoare, stresante și nu numai. Pot exista mari probleme.

Conform horoscopului prezentat de Cristina Demetrescu, Racul este cel care se simte obosit. Nativii acestei zodii au de traversat o perioadă ceva mai complicată.

E bine să nu ia decizii importante, pentru că ulterior, ele se pot dovedi a fi greșite. O veste bună e că există anumite persoane care îi protejează din umbră pe acești nativi.

„Raci sunt puțin surmenați, sunt obosiți. Este perioada asta în care Soarele este prin Vărsător și nu este foarte bună pentru zodia Rac. Probabil că au așa un fel de motoraș în interior care e supraturat și este foarte posibil să ia niște decizii aiurea în această…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema