Zodia care pentru care va veni o cumpănă pe karmă. I se va schimba viața radical. Cristina Demetrescu, previziuni complete



Cristina Demetrescu spune că o zodie va trece printr-o transformare totală. S-ar putea să devină un alt om, iar asta va fi dificil pentru cei din jurul ei.

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul complet pentru ultimele zile din luna ianuarie. Se anunță transformări, schimbări și nu numai.

Conform horoscopului prezentat de Cristina Demetrescu, Vărsătorul este cel care va trece printr-o transformare. Nativii acestei zodii se schimbă și devin cu totul alte persoane.

Și este vorba atât despre transformări fizice, cât și de mentalitate. Astfel, unii s-ar putea să nu îi mai recunoască pe acești nativi în perioada următoare.

„Pentru pentru Vărsător, care este practic guvernat de Pluton, planeta transformărilor. Probabil că lumea va spune în următoarea perioadă că s-a schimbat, e un alt om. Vărsătorii sunt supuși foarte mult acestor transformări care pot fi și fizice și de mentalitate. Nu mai recunoști omul”, spune Cristina…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema