Zodia care a tras cartea NEAGRĂ! Vin câteva zile de coșmar pentru ea. Mult ghinion! Mihai Voropchievici, previziuni rune



Mihai Voropchievici spune că o zodie poate fi trădată. A tras o carte neagră care îi va aduce doar probleme. Alți nativi în schimb încearcă să își caute liniștea.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru zilele care urmează. Se anunță o săptămână plină pentru două zodii, din mai multe puncte de vedere.

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, Berbecul a tras cartea neagră, care aduce probleme. Nativii acestei zodii s-ar putea să fie trădați de o persoană.

De asemenea, pot fi abandonați și pot ajunge să fie prizonieri în niște situații deloc plăcute. Vine o perioadă grea pentru acești nativi, din păcate.

„Berbecul are o carte negativă, Râul 17. Simbolizează iluziile, reaua credință, un abandon din partea unei persoane, o trădare de la altă persoană. Sunteți prizonierii unei situații complicate, în care nu puteți face mare lucru pentru un moment”, spune Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici,…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema