Ziua 707 Ucraina pierde la Haga, Rusia mârâie la NATO, Putin merge în Turcia. Kievul a scos din funcțiune un server de la Moscova


În ziua 707 de război, apărarea aeriană a Ucrainei a anunțat că a doborât 14 din cele 20 de drone lansate de Rusia într-un atac desfăşurat în cursul nopţii.

Rușii nu și-au abandonat intenția de a avansa pe toată linia frontului și au atacat activ în Avdiivka, Marinka și Herson. Dar forțele ucrainene continuă să respingă atacurile rusești și au lovit 11 zone în care erau soldați ruși, arme și echipamentele militare.

Ucraina va primi foarte curând primul lot de rachete cu rază mai lungă de acţiune fabricate în premieră de Boeing, GLSDB. Potrivit Politico, primele astfel rachete ar putea ajunge pe câmpul de luptă chiar de miercuri. Aceste arme nou-nouţe, bombe de precizie cu rază mai lungă de acţiune, nu există nici măcar în arsenalul armatei americane.

La rândul lor, rușii spun că au interceptat o dronă ucraineană care zbura deasupra regiunii Pskov. Rapoartele privind loviturile cu drone ucrainene și tentativele de atac asupra țintelor…

Citeste continuarea pe spotmedia.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema