Zelenski spune că războiul din Ucraina a ajuns într-un punct critic: „În ultimele 24 de ore au avut loc peste 100 de ciocniri intense”



Preşedintele Volodimir Zelenski le-a cerut compatrioţilor, în alocuţiunea de sâmbătă seară, să reziste, pentru că este un moment critic al războiului, în condiţiile care în ultimele 24 de ore au avut loc peste 100 de „ciocniri intense” pe linia frontului. El le-a dat asigurări că Ucraina va primi în curând mai mult ajutor internaţional, pentru că în ianuarie şi februarie va încheia cu partenerii noi acorduri bilaterale „puternice”, care vor oferi ţării garanţii de securitate, dar în acelaşi timp a pledat pentru accelerarea acestui ajutor, subliniind urgenţa situaţiei de pe câmpul de luptă, transmite News.ro.

„În ceea ce priveşte garanţiile de securitate pentru Ucraina, pregătim noi acorduri cu partenerii noştri – acorduri bilaterale puternice. Ianuarie şi februarie ar trebui să aducă rezultate relevante. Vedem deja date specifice când ar putea fi semnate documente noi şi puternice. Sunt recunoscător întregii noastre…

Citeste continuarea pe www.digi24.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema