Zelenski îl invită din nou pe Trump în Ucraina şi se oferă să-l ducă personal pe front



Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi-a reînnoit sâmbătă invitaţia adresată fostului preşedinte american Donald Trump de a vizita Ucraina şi s-a oferit să-l însoţească personal în zona de luptă pentru a putea înţelege mai bine războiul.

“Dacă domnul Trump vine, sunt chiar dispus să-l însoţesc pe linia frontului”, a spus Zelenski în timpul unei intervenţii publice la Conferinţa de securitate de la Munchen, din Germania, transmite EFE.

Liderul ucrainean a adăugat: “Dacă vorbim despre dialog, trebuie să le arătăm celor care iau decizii ce înseamnă războiul cu adevărat”.

Şeful statului ucrainean a amintit că l-a invitat deja public pe Trump să viziteze Ucraina cu alte ocazii. “Depinde de el, de dorinţele lui”, a spus Zelenski despre posibilitatea ca această vizită să aibă loc.

Trump a dat asigurări în repetate rânduri că, dacă va fi ales din nou preşedinte al Statelor Unite, va pune capăt războiului dintre Ucraina şi Rusia…

Citeste continuarea pe www.digifm.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

PIETRELE (21)

În acest spațiu, puteți citi fragmente din opera lui Gheorghe Schwartz PIETRELE apărută la Editura Eminescu în 1978.   Ceea…