Volkswagen a lansat ID.7 Tourer, primul model break electric al companiei. Cu o autonomie declarată de 685 km, va fi disponibil în a doua jumătate a anului, la un preț de pornire estimat la peste 64 de mii de euro.


Noul ID 7 Tourer va fi disponibil pentru vânzare în a doua jumătate a anului 2024. Potrivit companiei, modelul reprezintă o premieră, întrucât este primul autovehicul break complet electric. ID 7 Tourer va fi disponibil în două variante Pro S, dotat cu o baterie de 86 kWh, care se încarcă, în mai puțin de 28 de minute, cu până la 200 kW la stațiile de încărcare rapidă, având o autonomie de până la 685 de kilometri, cea mai mare dintre toate modelele electrice. A doua variantă disponibilă Tourer Pro cu o baterie de 77 kWh capabilă să se încarce cu până la 175 kW de la 10 la 80% în aproximativ 28 de minute.

Din punct de vedere al dimesiunilor și proporțiilor, Volkswagen ID.7 Tourer este similar cu modelul anterior ID.7. În interior, Tourer este dotat cu un ecran tactil de 15 inchi și cu sistemul de asistență vocală IDA al Volkswagen, care utilizează ChatGPT. Momentan, prețurile nu au fost dezvăluite, însă specialiștii estimează că…

Citeste continuarea pe www.biziday.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema