VIDEO | Parlamentarii PSD au discutat cu protestatarii! Primul agricultor, deputatul PNL Popa Alexandru, a chiulit de la întâlnire!


Instituția Prefectului – Județul Brăila a fost gazda unei întâlniri între reprezentanții protestatarilor (fermieri și transportatori) cu parlamentarii brăileni, membri ai Comisiilor pentru Agricultură și Comisiei pentru Transporturi din cadrul celor două Camere ale Parlamentului României.

Astfel, la întrevedere au fost prezenți senatorul Ion Rotaru, precum și deputații Nicu Niță și Mircea Florin. Deputatul PNL Popa Alexandru, cel care se erijează în ”primul agricultor al județului”, cu milioane atrase prin fonduri europene, cu fotografii pe tractoare și în lanurile de porumb,  nu a participat la întâlnire.

Membru în Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice din cadrul Camerei Deputaților, deputatul de la Cireșu a comunicat că, din motive ce țin de activitatea parlamentară și politică, se află la București și nu poate onora invitația.

”Încă de la începutul…

Citeste continuarea pe jurnalbr.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema