(VIDEO) Construcția noilor pasaje de pe calea ferată de mare viteză, la Deva, Mintia și Ilia. Cum s-a lucrat în patru ani

Magistrala feroviară Simeria-Arad (KM 614) nu va mai avea treceri la nivel, după finalizarea lucrărilor la cele patru tronsoane feroviare ale acesteia, aflate în șantier din 2018.

În județul Hunedoara, patru pasaje rutiere noi sunt construite pe cei 41 de kilometri ai tronsonului feroviar Gurasada – Simeria, în locul vechilor treceri peste calea ferată de la Deva, Mintia, Ilia și Gurasada, care vor trebui desființate.

Deși lucrările au început în 2018, doar pasajul de la Gurasada a fost finalizat. Celelalte trei se află în stadiu avansat de execuție.

Lucrările la pasajul rutier din Deva au început în urmă cu cinci ani. Recent, constructorii au așternut primele straturi de asfalt pe noul drum și vor trebui să finalizeze lucrările la pod.

Pasajul rutier din Deva este amenajat în prelungirea străzii Hărăului şi va face legătura, peste liniile ferate, între cartierul Grigorescu și Drumul Naţional 7 (Calea Zarandului), unde planurile anunțate de…

Citeste continuarea pe www.zhd.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema