VIDEO Bătaie cruntă între două bande rivale, la Botoșani. Scandalul a început de la o șicanare în traficDouă bande rivale s-au bătut în plină stradă, la Botoșani. A fost nevoie de intervenția mascaților pentru a aplana conflictul. Atenție, urmeaza imagini și detalii cu un puternic impact emoțional!

Incidentul a avut loc pe strada Primăverii din Botoșani. Se pare că scandalul ar fi început de la o șicanare în trafic între doi șoferi, în ale căror mașini se aflau două grupuri rivale.

Potrivit martorilor, la un moment dat, dintr-o mașină au coborât mai multe persoane care au început scandalul, iar pe imaginile surprinse de o persoană aflată într-un bloc din apropiere se poate vedea cum cei 11 membri ale celor două bande rivale au început să se atace cu ciocane, topoare și răngi.

Speriați, oamenii au sunat la 112 și imediat la fața locului au intervenit mai mulți jandarmi, polițiști și chiar trupele speciale.

Toate persoanele care au fost implicate în acest conflict au fost imobilizate de către polițiști și ulterior au fost duse la…

Citeste continuarea pe www.digi24.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema