Veniturile din turism obţinute de China în timpul sărbătorilor de Anul Nou chinezesc au depăşit nivelul anterior pandemiei COVID


Veniturile din turism obţinute de China în timpul sărbătorilor de Anul Nou chinezesc care s-au încheiat sâmbătă au crescut cu 47,3% faţă de anul trecut, datorită unui boom de călătorii interne, pe fondul unei pauze mai lungi decât de obicei, au arătat datele oficiale, citate de Reuters, transmite News.ro.

Datele ar putea oferi o uşurare temporară decidenţilor politici, deoarece a doua cea mai mare economie a lumii se confruntă cu riscuri dezinflaţioniste pe fondul cererii slabe a consumatorilor, dar sustenabilitatea impulsului turismului rămâne incertă.

În timpul sărbătorii, cunoscută drept cea mai mare migraţie anuală din lume, atracţiile turistice din întreaga ţară au fost martorii unei mulţimi masive.

Cheltuielile pentru turismul intern au crescut cu 47,3%, până la 632,7 miliarde de yuani (87,96 miliarde de dolari), faţă de aceeaşi perioadă de vacanţă din 2023, potrivit datelor Ministerului Culturii şi…

Citeste continuarea pe www.g4media.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema