Vasile Bănescu, spulberat de avocata Arhiepiscopului Teodosie, Irina Stanciu: A ÎNCĂLCAT LEGEA și trebuie ANCHETAT DISCIPLINAR de Sf. Sinod. Nu are autoritate morală, conduita și viața personală nefiind în acord cu morala creștină. Va răspunde delictual


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

În noul caz generat de purtătorul de cuvânt al Patriarhiei s-au pronunțat deja Av. Adrian Cuculis și, independent, Av. Aurelian Pavelescu, demonstrând în litera legii cum a încălcat Vasile Bănescu legea în cadrul unei emisiuni cu întrebări servite de la Euronews, ultramediatizate apoi de mediile progresiste.

Av. Aurelian Pavelescu, și în calitatea sa de președinte al PNȚCD, merge mai departe, și îl consideră direct responsabil de această situație chiar pe Patriarhul BOR, PF Daniel, aflat într-un război surd și dăunător pentru Biserica Națională cu IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Pavelescu, un cunoscut polemist, consideră că PF Daniel trebuie să-și asume faptele ilegale ale…

Citeste continuarea pe www.activenews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema