Varză murată ca la țară, rețetă veche de 100 de ani. Gospodinele nu uită să pună la final ingredientul care dă o aromă demențială

Varză murată ca la țară, rețetă veche de 100 de ani. Gospodinele nu uită să pună la final ingredientul care dă o aromă demențială



Varza murată este un preparat tradițional care nu lipsește din gospodăriile românilor în sezonul rece. Această rețetă veche de peste 100 de ani, transmisă din generație în generație, păstrează secretul unui gust desăvârșit și al unei arome inconfundabile.

Cum să pui varză la murat, după o rețetă străveche

Gospodinele din satele românești știu cum să pregătească varza murată, folosind ingrediente naturale și trucuri bine păstrate. Printre acestea, un ingredient special adăugat la final conferă verzei murate o aromă unică și ajutând la păstrarea…

Citeste continuarea pe playtech.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema