Ursula von der Leyen va candida la șefia Comisiei Europene



Ursula von der Leyen va încerca să obțină un al doilea mandat la șefia Comisiei Europene.Politicianul CDU, ales în funcție în 2019, va trebui să negocieze procesul Spitzenkandidaten după alegerile europene din iunie.Ursula von der Leyen și-a păstrat cu prudență intențiile în ultimul an, deviind toate întrebările pe această temă.

Ursula von der Leyen va anunța că intenționează să candideze pentru un al doilea mandat de președinte al Comisiei Europene, în cadrul unei reuniuni a partidului Uniunea Creștin-Democrată (CDU) care va avea loc luni la Berlin, scrie The Guardian.

Șefa celei mai puternice instituții de la Bruxelles, von der Leyen, în vârstă de 65 de ani, și-a păstrat cu prudență intențiile în ultimul an, deviind toate întrebările pe această temă.

Anunțarea candidaturii sale pentru încă cinci ani va marca primul pas într-o bătălie electorală de patru luni, care ar putea implica un câmp mai larg, unii speculând că premierul…

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Klaus Iohannis va vizita Coreea

Administraţia Prezidenţială transmite că vizita în Coreea de Sud va debuta luni, 22 aprilie, cu ceremonia depunerii unei…