Un tânăr a fost ucis de un copac în timp ce se afla în cabina buldoexcavatorului. Polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă



Un tânăr a fost ucis de un copac ce a căzut pentru buldoexcavatorul în care se afla, în comuna Săulești, județul Gorj. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Cum s-a întâmplat tragedia

Un bărbat de 52 de ani a apelat la 112 după ce lemnul a căzut peste utilajul în care se afla tânărul de 22 de ani. Polițiștii, un echipaj SMURD și unuș SAJ s-au deplasat la fața locului pentru a descarcera tânărul prin în cabină și pentru a-i acorda îngrijirile medicale. Medicii l-au resuscitat, dar nu au mai puttu face nimic decât să declare decesul, conform știrileprotv.

Tragedia s-a produs într-o zonă forestieră în comuna Săulești, din județul Gorj, unde tânărul lucra de dezrădăcinarea arborilor în momentul în care a murit.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și cercetează cazul pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema