Un sofer din Slatina a scapat de amenda pentru ca politistul de la Rutiera nu a stiut sa calculeze corect totalul acesteia


news

Un sofer a scapat fara nicio amenda, desi a gonit cu viteza cu politia pe urmele sale si chiar a trecut pe rosu. De vina pentru aceasta scapare este chiar agentul rutier care l-a amendat si care nu a stiut sa calculeze corect sanctiunile. Incidentul a avut loc in urma cu doi ani, in municipiul Slatina, dar abia acum s-a luat o decizie definitiva transmite Antena 3 CNN.

Atunci, soferul unei masini a fost oprit in trafic de politisti pentru ca circula in mod haotic de pe o banda pe alta, pentru a depasi celelalte masini. Soferul nu a oprit la semnal, iar cand a fost urmarit de un echipaj al politiei, intr-o intersectie a trecut si pe culoarea rosie a semaforului.

Toate cele trei contraventii au fost probate prin inregistrarile video facute de camera politistului. Un agent l-a sanctionat pe sofer cu 1.740 lei amenda si i-a suspendat dreptul de a conduce pentru patru luni.

Soferul a contestat in instanta, iar un magistrat de la Tribunalul Olt a…

Citeste continuarea pe www.aktual24.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema