Un milion de pensionari ar putea primi bani în plus. Decizia asupra pensiilor pe care nu se pot pune de acord partidele din coalițieMiercuri, 31 Ianuarie 2024, ora 07:25

446 citiri

Cuplu de pensionari pe o bancă FOTO Pixabay

Preşedintele PNL şi al Senatului, Nicolae Ciucă, a declarat că de o eventuală adoptare a unei decizii legislative privind netaxarea pensiilor mai mici de 3.000 de lei ar beneficia aproximativ un milion de pensionari, iar impactul bugetar al unei astfel de măsuri este de aproximativ 152 de milioane de lei lunar.

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a vorbit despre iniţiativa legislativă care a trecut tacit de Senat şi care vizează neimpozitarea pensiilor mai mici de 3.000 de lei, explicând că impactul bugetar al unei astfel de măsuri ar fi de 152 de milioane de lei pe lună.

”Practic, discutăm de aproximativ un milion de beneficiari care s-ar încadra între pragul de 2.000 şi 3.000 de lei şi am vrut să discutăm această măsură în coaliţie. De aici a şi apărut în spaţiul public şi eu nu cred că oamenii trebuie să fie amăgiţi în vreun fel, în special pe acest subiect….

Citeste continuarea pe ziare.com

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema