Un jandarm care a furat mâncare de 111 lei dintr-un supermarket din Brașov a fost achitat de judecători. Cum a motivat bărbatul acest gest pe care l-a făcut

A furat alimente dintr-un magazin, dar a fost iertat de judecători. Este povestea unui jandarm care în toamna anului trecut nu a plătit câteva produse alimentare pe care le luase dintr-un supermarket din Brașov. Acesta a cauzat un prejudiciu total de 111 lei și 6 bani, spun autoritățile. Militarul a fost prins, iar pe numele lui a fost depusă o plângere penală care a dus la anchetarea acestuia.

Potrivit stirileprotv.ro, pe 4 septembrie a început urmărirea penală in rem față de jandarm, tatăl a doi copii, cu privire la infracțiunile de furt și înșelăciune. Acesta a furat dintr-un magazin trei produse alimentare în valoare de 86 de lei pe care nu le-a scanat la casa de marcat self pay și a cântărit patru produse, iar după eliberarea etichetei cu cod de bare a adăugat o cantitate mai mare din aceleași produse, scanând și achitând o cantitate mai mică decât cea reală.

S-a dispus schimbarea încadrării juridice din două infracțiuni, furt și…

Citeste continuarea pe www.brasov.net

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema