Un Dispozitiv Exploziv A Fost Distrus în Incinta Ambasadei Israelului Din Suedia. „Nu Ne Vom Lăsa Intimidaţi De Teroare”



O zonă din jurul obiectului a fost izolată şi „dispozitivul a fost distrus de o echipă naţională de deminare şi credem că fusese activat”, a declarat pentru AFP ofiţerul de poliţie Daniel Wikdahl.

Ulterior, ambasadorul israelian, Ziv Nevo Kulman, a declarat că Ambasada Israelului la Stockholm a fost miercuri victima unei tentative de atentat.

„Miercuri, am fost victimele unei tentative de atentat împotriva ambasadei Israelului la Stockholm şi a angajaţilor acesteia. Nu ne vom lăsa intimidaţi de teroare”, a scris Ziv Nevo Kulman pe reţeaua X

Potrivit tabloidelor suedeze Expressen şi Aftonbladet ar fi fost vorba despre o grenadă de mână, care ar fi fost aruncată peste gardul din jurul misiunii și a căzut lângă clădire.

Poliţia criminalistică s-a deplasat la faţa locului pentru a găsi posibile urme şi a recupera imagini de la camerele de supraveghere din zonă, a precizat poliţia din Stockholm.

„Situația este foarte gravă. O tentativă…

Citeste continuarea pe www.libertatea.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema