Un bărbat din Argeș, suspectat că și-a omorât tatăl, a fost dat în urmărire de polițiști. Unde l-au găsit



Un bărbat din comuna argeșeană Dărmănești este suspectat că și-a omorât tatăl și apoi a fugit. Polițiștii au reușit să-l prindă ulterior într-o pădure, în noaptea de luni spre marți.

Cauza decesului a fost un conflict spontan între victimă și suspect

Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș, victima, în vârstă de 60 de ani, a decedat în urma unui conflict spontan. Tatăl a fost lovit de fiul acestuia pe data de întâi iulie, în jurul orei 22:00, conform AGERPRES.

„În seara zilei de 01 iulie a.c., în jurul orei…

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Spania: Mobilizare socialistă în sprijinul premierului Pedro Sanchez

a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}]] Mii de susţinători ai Partidului Socialist spaniol s-au adunat sâmbătă pentru… Citeste…