Un bărbat a intrat în Cartea Recordurilor pentru crearea celui mai înalt Turn Eiffel din beţe de chibrituri. 4.200 de ore i-a luat să-și ducă la bun sfârșit opera

Un bărbat a intrat în Cartea Recordurilor pentru crearea celei mai înalte structuri folosind beţe de chibrituri, după ce replica sa la Turnul Eiffel a fost iniţial respinsă, scrie The Guardian.

Richard Plaud, din Franţa, a declarat că a fost într-un “rollercoaster emoţional” în această săptămână, după ce a petrecut 4.200 de ore construindu-şi modelul din peste 706.000 de chibrituri şi 23 kg de lipici. “Timp de opt ani, am crezut mereu că ridic cea mai înaltă structură de chibrituri”, a spus el.

Citește și: Povestea celui mai vârstnic medic din lume. Are 100 de ani, încă lucrează și a intrat în Cartea Recordurilor: “Pensionarea e inamicul longevității. Iubesc ceea ce fac”

Cu toate acestea, Guinness World Records i-a spus iniţial că structura de 7,2 metri nu se califică pentru că nu a folosit chibrituri care erau disponibile în comerţ.

Plaud a început prin a folosi…

Citeste continuarea pe www.digi-world.tv

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema