Un Avion Ryanair Care Zbura Spre Canare A Aterizat în Portugalia, Din Cauza Unor Pasageri Turbulenţi. Poliția A Intervenit în Forță. VIDEO



Zborul de la Aeroportul Luton la Lanzarote, în Insulele Canare, a fost redirecţionat către orașul Faro, din Portugalia, din cauza a opt pasageri turbulenţi, a transmis Poliția.

Pasagerii „provocau tulburări, strigând şi lovind în mod repetat în uşile compartimentelor de bagaje ale cabinei, bând băuturi alcoolice şi ignorând consemne ale echipajului zborului”, așa că Poliția a fost nevoită să intervină în forță.

Șapte dintre pasageri au acceptat să părăsească aeronava fără să se opună, însă unul a refuzat, comportându-se „ostil şi agresiv” și a fost arestat. Pasagerul respectiv este anglo-polonez, iar ceilalţi şapte sunt de naţionalitate poloneză.

Shocking moment Ryanair holidaymaker is dragged off the flight in a headlock by police .. A holidaymaker was today grappled into a headlock and violently marched off a Ryanair flight by police after a Luton to Lanzarote flight was diverted to Portugal because
of his behaviour …..

Citeste continuarea pe www.libertatea.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema