Tucker Carlson: Putin este gata să negocieze sfârșitul războiului. Secvența VIDEO tradusă în română: ”Nu aveți nimic mai bun de făcut decât să luptați în Ucraina? Nu ar fi mai bine să negociați cu Rusia, să faceți un acord?”


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Tucker Carlson a declarat luni că el crede că președintele rus Vladimir Putin este gata să facă un compromis pentru a se ajunge la un final al războiului din Ucraina, scrie Newsweek.

Carlson, care a atras atenția internațională prin interviul înregistrat cu Putin, difuzat joi, a făcut acest comentariu în timpul unei discuții la Summit-ul „Guvernului Mondial” din Dubai.

Când a stat de vorbă cu Carlson săptămâna trecută, Putin a încercat să justifice invazia din 24 februarie 2022 în Ucraina. De asemenea, el a acuzat Occidentul că a făcut presiuni asupra Kievului pentru a renunța la negocierile anterioare și a spus că președintele ucrainean Volodîmîr Zelenski a refuzat de atunci să discute…

Citeste continuarea pe www.activenews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema