Trump îi cere lui Taylor Swift să nu-l susțină pe Biden și îşi arogă meritul pentru succesul financiar al vedetei pop: „Nu poate fi neloială omului care i-a adus atât de mulţi bani”



Cu câteva ore înainte de lovitura de începere a Super Bowl, Donald Trump a avut un mesaj pentru Taylor Swift: Nu-l susţine pe Joe Biden!, relatează Politico, preluat de News.ro.

Donald TrumpFoto: Cheriss May/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Duminică, într-o postare pe reţelele sociale, fostul preşedinte al SUA i-a adresat o rugăminte vedetei pop, care este de aşteptat să fie prezentă în prim-plan la televizor în timpul meciului în care joacă prietenul ei, fundaşul lui Kansas City Chiefs Travis Kelce, scrie Politico.

Trump şi-a revendicat meritul pentru succesul financiar al lui Swift, numind o eventuală susţinere a lui Biden „neloială faţă de omul care i-a adus atât de mulţi bani”.

„Am semnat şi am fost responsabil pentru Legea de modernizare a muzicii, dată pentru Taylor Swift şi pentru toţi ceilalţi artişti muzicali. Joe Biden nu a făcut nimic pentru Taylor şi nu va face niciodată”, a scris Donald Trump pe reţeaua…

Citeste continuarea pe www.hotnews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema