Trucul genial care ne asigură o carne fragedă și gustoasă. Bucătarii de top îl folosesc mereu

Carnea este, fără
doar și poate, unul dintre alimentele cele mai comune, în preparatele
românilor. Indiferent din care parte a țării venim, ori ce preferințe culinare
avem, mai mult ca sigură că vom putea numi o mulțime de rețete pe care le
îndrăgim și care conțin carne. Însă, știm cu toții că aceasta poate rămâne mult
prea tare, după gătit. Din fericire, un truc ingenios ne poate scăpa de
problemă.

Laptele poate fi perfect pentru a frăgezi carnea / foto: Shutterstock

Carnea este, de departe, unul dintre alimentele cele mai populare în bucătăria
noastră. Nu contează de la ce animal provine, ori ce tip de carne este, cu
siguranță există nenumărate rețete în România perfecte pentru chiar și cea mai
obscură varietate de carne. Însă, o problemă de care ne-am lovit cu toții de-a
lungul timpului este…

Citeste continuarea pe click.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema