Trucul care va face ca varza murată din butoi să rămână proaspătă şi gustoasă până la vară. Ce trebuie să faci la final de februarie



Trucul care va face ca varza murată din butoi să rămână proaspătă şi gustoasă până la vară. Varza murată și alte alimente fermentate reprezintă o categorie aparte de alimente vii, distincte de alte produse alimentare. Una dintre cele mai frecvente întrebări în această categorie se referă la păstrarea lor, cu un accent deosebit pe modalitățile de păstrare a varzei murate după ce procesul de fermentație a fost finalizat, scrie playtech.ro.

Citeşte şi: Ingredientul care nu trebuie să lipească din butoiul cu varză murată! Nu va mai face floare și zeama va rămâne limpede

În perioadele cu temperaturi ridicate, procesul de fermentare poate fi accelerat, ceea ce duce la înmuierea și degradarea varzei. După scoaterea varzei din butoi, există două modalități eficiente de păstrare: tăierea și depozitarea în borcane etanșe în frigider sau desfacerea frunzelor și punerea acestora în pungi cu fermoar în congelator.

Congelarea este o opțiune…

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema