Transformatorul URANUS își continuă mersul în statornicul TAUR până în 2026. Viața acestor 5 ZODII se îmbunătățește vizibil



Uranus, considerat planeta neașteptatului, guvernează libertatea, rebeliunea, tehnologia, schimbarea și aviația. Uranus este retrograd timp de aproximativ cinci luni în fiecare an, ceea ce duce la energii încapsulate și la o conștientizare crescută a necesității schimbării în orice zonă a hărții pe care Uranus tranzitează. Dar de când Uranus a intrat în mișcare directă, pe 27 ianuarie 2024, acele energii aduc schimbări asupra ta, fie că ești gata sau nu.

Evenimentele care îl implică pe Uranus par adesea șocante, dar de obicei sunt rezultatul inevitabil al unei situații care nu mai funcționează pentru tine. Uranus ne trezește la ceea ce se întâmplă cu adevărat în viața noastră, la bine sau la rău. În timp ce este retrograd, Uranus poate părea „adormit” și lucrurile pot încetini. Dar, pe măsură ce merge direct, putem experimenta idei strălucitoare, în unele cazuri, schimbări șocante și neașteptate.

Vărsător
Condus de Saturn și…

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema