Traducere din Vasile Blaga. Ce înseamnă „Ori se rupe hamul, ori moare calul”


Vasile Blaga le-a spus liberalilor în recenta ședință  Ori se hupe hamul, ori moare calul, iar liderul PNL Dâmbovița, senatorul Virgil Guran, susține că Blaga nu s-a referit la ieșirea de la guvernare, ci doar a insistat să nu se mai lungească discuțiile privind comasarea alegerilor și să se ia odată o decizie.

„Am fost în ședință, nu s-a referit la ieșirea de guvernare. Cel care a dat informația din interiorul nostru, că așa se întâmplă din păcate, măcar s-o fi dat pe cea adevărată. Vasile Blaga a spus, s-o lămurim odată, cu comasarea dacă o facem sau nu, că ori se hupe hamul, ori moare calul, adică, cu alte cuvinte, să terminăm odată – ori facem comasare, ori nu. Nu s-a referit la ieșirea de la guvernare. Eram în ședință, deci nu s-a referit la ieșriea de la guvernare. Schimbați-vă sursa de la noi, din PNL”, a declarat Virgil Guran la B1 TV.

Când realizatorul Răzvan Zamfir i-a spus că a fost difuzată chiar o…

Citeste continuarea pe www.cotidianul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Cum le vorbim copiilor despre muzee?

Storytelling cultural înseamnă promovarea patrimoniului în toate formele sale.Ana Rubeli și-a clădit pasiunea pentru istorie, povești și fotografie de…