Tommy Hilfiger – colectia Pre-Fall 2023

Tommy Hilfiger va invita sa redescoperiti alura stilului clasic american reinventat. Cu accent pe celebrarea stilului colegial si imbinarea elegantei cu elementele sportive, colectia Pre-Fall 2023 prezinta angajamentul brand-ului fata de design-uri atemporale si perspective de moda contemporane.

New Icons: Reinventing American Classics

Tommy Hilfiger aduce o perspectiva proaspata asupra articolelor emblematice din garderoba americana. Colectia prezinta o gama de siluete inspirate de look-ul universitar care omagiaza cel mai bun stil colegial.

Ready, Prep, Go! Elevating Sporty Staples

Colectia Tommy Hilfiger Pre-Fall 2023 ofera un twist rafinat si elegant articolelor sportive versatile. Combinand stilul preppy al brand-ului cu moda contemporana, colectia face ca tricourile rugby si Oxford sa fie mai mult decat o tinuta casual.

Red, White, and New: Celebrating Tartan

Intra in noul sezon cu celebrul tartan, reimaginat si reimprospatat. Exploreaza modul prin care codurile stilistice de arhiva prind viata prin croiala usoara, prezentand carouri perfecte care aduc un omagiu mostenirii bogate ale brand-ului.

Our Heritage, Your Style: Tartan Awakened

Tommy Hilfiger intelege ca moda ar trebui sa fie atat accesibila, cat si versatila, iar colectia Pre-Fall 2023 ofera o interpretare moderna a tartanului pentru a satisface orice preferinta de stil. Indiferent daca preferati un aspect elegant si chic sau un look mai casual si relaxat, colectia ofera o gama de siluete care incorporeaza fara efort acest imprimeu atemporal in imbracamintea de zi cu zi.

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema