Tocăniţă de peşte, reţeta care te va convinge să uiți de clasicul, dar deliciosul, pește prăjit cu mămăligă și mujdei



Georgiana Mihăilă a intrat în bucătăria unui chef italian și n-a plecat de acolo până când n-a obținut cea mai iubită rețetă a lui cu pește.

Un preparat cu totul deosebit, dar pe care îl puteți găti și în propria bucătărie.
 
“Tocana de pește conține calamar, creveți, pește – dorada sau sibas, midii și sepie. Alte ingrediente sunt un sos de roșii gătit, avem usturoi, peperoncino, roșii cherry proaspete, avem codiță de usturoi și un capac de mâine, un aluat de pâine.”, a enumerat ingredientele chef-ul Arcangelo Pistoia.
 
Primul pas – se gătesc…

Citeste continuarea pe www.antena3.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema