Taylor Swift a donat 100.000 de dolari familiei persoanei împuşcate la parada echipei Kansas City Chiefs



Taylor Swift a donat 100.000 de dolari familiei Lisei Lopez-Galvan, femeia care a fost ucisă într-un schimb de focuri de armă la parada dedicată echipei de fotbal american Kansas City Chiefs, câştigătoare a Super Bowl-ului.

Cântăreaţa, al cărei partener, Travis Kelce, joacă în echipă, a făcut două donaţii de 50.000 de dolari şi a scris: „Vă transmit profunde condoleanţe în urma pierderii voastre devastatoare”. Un reprezentant al lui Swift a confirmat pentru Variety că donaţiile au fost autentice.

Fondul a fost înfiinţat pentru a oferi „sprijin financiar vital” familiei DJ-ului de radio Lisa Lopez-Galvan, „în timp ce procesează această tragedie de neconceput”. Îi supravieţuiesc soţul şi cei doi copii.

Alte 21 de persoane au fost rănite în urma atacului, mai mult de jumătate dintre ele cu vârsta sub 16 ani, unele prezentând răni care le pun viaţa în pericol. Personalul de la spitalul universitar din oraş, unul dintre cele trei…

Citeste continuarea pe www.digifm.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

nu vor fi restricţii pentru populaţie

Stare de alertă epidemiologică pentru gripă. Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, anunţă că România este în a 3-a săptămână…