Tătălui meu i se părea ciudat ca în Deltă turiştii să mănânce la pensiuni peşte congelat de la marii retaileri. De accea a fost demarat proiectul cu puncte gastronomice locale

Tătălui meu i se părea ciudat ca în Deltă turiştii să mănânce la pensiuni peşte congelat de la marii retaileri. De accea a fost demarat proiectul cu puncte gastronomice locale

Astăzi a început festivalul Ivan Patzaichin – Rowmania, la Tulcea, care pune pe agenda publică două teme esenţiale pentru bunăstarea unui oraş: gastronomia locală şi turismul.

„Tătălui meu i se părea ciudat ca în Deltă turiştii să mănânce la pensiuni peşte congelat de la marii retaileri. Cu sprijinul oamenilor care vroiau să valorifice produsele locale a fost demarat proiectul cu puncte gastronomice culinare”, a spus Ivona Patzaichin-Rusu, preşedintele Asociaţiei Ivan Patzaichin – Mila 23, organizaţia care a lansat conceptul de „punct gastronomic local”…

Citeste continuarea pe www.businessmagazin.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema