“Târgu’ lu′ Pește”, locul unde gustul şi savoarea sunt la ele acasă. Secretul unui borş de peşte de nota 10



“Pregătim un borş de peşte. Baza este făcută din somn, crap, caras şi lăptucă, legumele şi capetele de la peşte pe care întotdeauna le pun pentru că dau cea mai bună savoare”, arată un bucătar. Piaţa Libertăţii din Târgu Mureş a fost inundată de mirosul îmbietor al preparatelor din peşte. Aici, bucătarii şi-au suflecat mânecile şi s-au pus pe treabă, încă de la primele ore ale dimineţii, iar borşul de peşte, a fost şi în acest an, cartea de vizită a Festivalul “Târgu’ lu′ Pește”.

Bunătăţi la Festivalul “Târgu’ lu′ Pește”

Într-un alt…

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema