Surpriză imensă la Românii au talent! Cine va urca pe scenă chiar astăzi? Andra a izbucnit în lacrimi



În urmă cu o săptămână, talentul fenomen, cel care îi face pe toți să se oprească, să privească și să aplaude fără pauză, a fost descoperit de cei de acasă odată cu startul sezonului 14 din Românii au talent! Au mai rămas doar câteva ore până la momentul în care spectacolul grandios revine la PRO TV și pe VOYO, într-o nouă ediție în care momentele sunt marcate de incredibil și de multă muncă.

Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete au recunoscut deja, de la prima ediție, că sunt mai impresionați ca niciodată de concurenții văzuți și că momentele care urcă pe cea mai mare scenă a talentului sunt unele de neratat.

Pavel Bartoș și Smiley au dat din energia lor, însă abia așteaptă să-i vadă pe următorii curajoși, de la ora 20:30. În plus, după ce deja două butoane aurii au fost folosite, altele așteptă să apară reprezentațiile #fenomen care merită trimise direct în semifinale.

”Toată viața am lucrat la…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

DIGI lansează serviciul 5G în Spania 

• Subsidiara Grupului DIGI din Spania anunță lansarea celei mai noi tehnologii din domeniul telecomunicațiilor, 5G, disponibilă începând…