SUA consideră că arsenalul său nuclear este depășit



Președintele Comisiei pentru Forțele Armate a Camerei, Roger Wicker și senatorul Debra Fischer au remarcat că securitatea Statelor Unite depinde de finanțarea și desfășurarea în timp util a ICBM Sentinel.

Racheta balistică Minuteman III. Foto: EPA-EFE

Armele nucleare americane sunt învechite, potrivit președintelui Comitetului pentru Forțele Armate al Camerei, Roger Wicker (R-Mississippi) și senatorului Debra Fischer (R-Neb.).

„Armele nucleare ale Americii sunt periculos de depășite. Securitatea noastră depinde de finanțarea și desfășurarea în timp util a rachetei balistice intercontinentale Sentinel”, începe un articol de Wicker și Fisher publicat pe 19 ianuarie în The Wall Street Journal.

În opinia lor, reînnoirea arsenalului nuclear american este „subfinanțată și întârziată”. „Congresul și Casa Albă trebuie să acționeze rapid pentru a rezolva aceste probleme și pentru a preveni apariția altora noi”, au spus…

Citeste continuarea pe adevarul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Ultima revoltă a fost la 1907!

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, despre candidaturile comunePSD- PNL la Timiş, că în acest moment…