Ștefan Bursuc, în dialog cu dr. Mihaela Bilic: O cantitate limitată de grăsimi animale, corelată cu o sănătate mai bună / Dacă anumite produse sunt făcute de om, fii mai reticent. Dacă le-a făcut natura, ia-le


Directorul de vânzări al Europa FM – Ștefan Bursuc – a fost invitatul Mihaelei Bilic în emisiunea „Frecvența Gustului” la Europa FM. Despre relația sa cu mâncarea, Ștefan Bursuc mărturisește că aceasta a trecut prin mai multe etape. El a fost o perioadă vegetarian, după ce medicii l-au diagnosticat cu sindromul WPW și i-au interzis temporar să mai consume sare. Ceea ce l-a determinat însă să renunțe o vreme la consumul de carne au fost informarea și spiritualitatea. La sfârșitul acestei călătorii, Ștefan Bursuc spune că a…

Citeste continuarea pe www.europafm.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema