Starea de sănătate a lui Alain Delon, evaluată de experţi



Cei trei copii ai starului se contrazic pe tema stării de sănătate a tatălui lor, slăbit după un accident vascular cerebral suferit în 2019.

Potrivit avocaţilor, această evaluare a fost efectuată la domiciliul actorului în vârstă de 88 de ani din Douchy (centrul Franţei), fapt neconfirmat de parchetul din Montargis.

Pentru Christophe Ayela, care afirmă că îl reprezintă pe Alain Delon – fapt contestat de o parte a familiei -, care a reprezentat-o anterior pe fiica actorului, Anouchka, evaluarea dovedeşte că discernământul actorului nu este “în niciun caz afectat”.

Pe de altă parte, Laurence Bedossa, avocata lui Anthony, care afirmă de asemenea că îl apără pe tatăl său – ceea ce este de asemenea contestat -, a criticat corectitudinea evaluării. “Se poate pune sub semnul întrebării evaluarea făcută de un medic generalist care nu pare a fi un expert în faţa Curţii de Apel din Orleans, jurisdicţie de care depinde tribunalul din Montargis”,…

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

DIGI lansează serviciul 5G în Spania 

• Subsidiara Grupului DIGI din Spania anunță lansarea celei mai noi tehnologii din domeniul telecomunicațiilor, 5G, disponibilă începând…