Spania Cere Daune De 94.782 De Euro Unui Britanic Care A Spus Că Va Arunca în Aer Un Avion. “Gluma” S-a Lăsat Cu Trimiterea Unui Eurofighter



În vara anului 2022, Aditya V. se pregătea să se îmbarce pe aeroportul Gatwick din Londra pentru un zbor către insula spaniolă Menorca.

Chiar înainte de îmbarcare, tânărul britanic a decis să trimită fotografii din zona de check-in către șapte dintre prietenii săi prin intermediul rețelei de socializare Snapchat. Imaginile includeau o frază scrisă chiar de el: „Sunt pe drum să arunc în aer avionul, sunt membru al talibanilor”.

Serviciile secrete britanice au descoperit mesajul când avionul se afla deja deasupra Franței și au decis să alerteze Spania, întrucât aeronava urma să aterizeze pe insula spaniolă.

Ministerul spaniol al Apărării a trimis un aparat de luptă Eurofighter pentru a escorta avionul, crezând că pasagerul este un terorist.

„A fost o glumă”

Luni, tânărul s-a apărat în fața Tribunalului Național din Spania, fiind acuzat de tulburarea ordinii publice. El a apărut într-un proces intentat de către Ministerul spaniol al…

Citeste continuarea pe www.libertatea.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema