Smiley și Gina Pistol, amuzați copios după ce au văzut „Tati part-time”, filmul în care apare Eva Măruță: „Am râs foarte mult”



Smiley și Gina Pistol au mărturisit că recent au fost la cinema să vadă „Tati part-time”, filmul în care apare Eva Măruță. Aceștia au avut parte de o surpriză de-a dreptul plăcută atunci când au văzut-o pe fiica lui Cătălin Măruță și a Andrei în rolul Mayei.

Comedia a apărut în cinematografele din România la începutul lunii ianuarie, avându-i în roluri principale pe actorul Alex Bogdan și pe Eva Măruță. De la lansarea comediei, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a fost aspru criticată de multe persoane publice din România, dar și pe paginile lor de socializare.

Smiley și Gina Pistol, despre „Tati part-time”

Printre persoanele publice care i-au luat apărarea Evei, după ce a fost criticată pentru apariția sa în comedie, se numără și Smiley și Gina Pistol. Nu de mult, cei doi au publicat un video pe TikTok în care și-au spus părerea despre filmul românesc.

„Gina: Superb, îl recomand.

Smiley: Foarte, foarte mișto. Am…

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Am reluat calculele şi am corectat

Mărmureanu, cunoscut pentru contribuțiile sale semnificative în domeniul seismologiei, a discutat despre starea barajelor Bicaz și Vidraru, precum…