slăbeşte fără stres şi fără a număra caloriile



Ce se întâmplă dacă eşti mereu la dietă şi te-ai luptat degeaba cu cântarul? Mâncarea intuitivă ar putea fi o soluţie. Creat în 1995 de nutriţioniştii Evelyn Tribole şi Elyse Resch, modelul de alimentaţie intuitivă este o abordare a nutriţiei care lasă spaţiu amplu pentru ascultarea organismului şi a semnalelor pe care le transmite în legătură cu alimentele.

Cu alte cuvinte, metoda ideală pentru cei care numără caloriile de o viaţă şi luptă împotriva sentimentelor de vinovăţie legate de greutatea lor şi de ceea ce mănâncă.

Principiul de bază al alimentaţiei intuitive este să ascultăm semnalele pe care ni le transmite corpul tău. Să mănânci când ţi-e foame, şi nu doar când ţi-e foame, este unul dintre ele. Obişnuiţi cum suntem să mâncăm de mai multe ori pe zi şi adesea la ore stabilite, am pierdut legătura cu ceea ce are nevoie corpul nostru.

De câte ori…

Citeste continuarea pe www.mediafax.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema