Serialul de pe Netflix care a cucerit milioane de abonați din întreaga lume! A fost lansat recent și a ajuns în trening instant, inclusiv în România



Un serial de pe Netflix nu doar că a cucerit milioane de abonați din întreaga lume, dar a întrecut orice așteptare. Deși a fost lansat recent, a ajuns instant în trending. 

Netflix a adăugat noi seriale pe platforma de streaming, iar unul dintre ele a ajuns imediat în topurile din România. Serialul „One Day” a devenit un adevărat fenomen pe Netflix, captivând milioane de telespectatori care au decis să parcurgă toate episoadele într-o singură zi.

Inspirat din romanul cu același nume al lui David Nicholls, ce s-a bucurat de un succes mondial cu peste cinci milioane de exemplare vândute și tradus în peste 40 de limbi, acest serial a adus povestea de dragoste dintre Emma Morley și Dexter Mayhew pe micile ecrane.

Povestea începe în noaptea absolvirii lor de la Universitatea din Edinburgh, pe 15 iulie 1988, când cei doi protagoniști, Emma și Dexter, se întâlnesc pentru prima dată. În ciuda faptului că vor urma drumuri separate începând chiar din…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Mai poate fi oprit Piedone?

Ideea că Cristian Popescu Piedone, cu usturoiul atârnat în jurul gâtului, cu încălțări roșii stridente, cu sobor de…