Șeful APIA, Demis De Ministrul PSD Al Agriculturii. Liberalul, Acuzat Că A Blocat Subvenția Pentru Firme Apropiate Lui Paul Stănescu



„Am semnat ordinul de demitere al directorului general al APIA, Ionuţ Lupu, în această seară, din cauza întârzierii plăţilor către fermieri şi a blocajului din sistem. Am avut şedinţă în această seară despre plata subvenţiilor şi deblocarea noilor scheme pentru fermieri, dar acesta nici măcar nu a venit în instituţie. Le-am dat termen celor de la APIA ca în două săptămâni să plătim Ajutoarele Naţionale Tranzitorii şi ecoschema PD-04 privind înverzirea”, a spus ministrul Florin Barbu pentru Agerpres.

Liberalul de la APIA este însă cel care a blocat subvenția pentru stuful familiei secretarului general al PSD, Paul Stănescu, un om extrem de influent în partidul condus de Marcel Ciolacu, a scris digi24.ro. Mai mult, Ionuț Lupu făcuse în urmă cu câteva săptămâni o plângere la DNA în care a denunțat presiuni asupra lui pentru a debloca plățile pentru stuful din deltă, a relatat și g4media.ro.

Mai precis, două firme controlate de…

Citeste continuarea pe www.libertatea.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema