Scriitorul Ioan T. Morar: “Ceea ce a salvat poporul roman a fost acest simt al umorului, capacitatea de a produce bancuri. Bula a fost unul dintre salvatorii nostri psihici”


Scriitorul Ioan T. Morar a afirmat joi seara ca simtul umorului, capacitatea de a produce bancuri, adevarate „supape ale tensiunii” pe care am trait-o in vremea lui Nicolae Ceausescu, au salvat poporul roman in ultimii ani ai comunismului.

Morar a sustinut, joi, conferinta „Umorul in vremea lui Ceausescu”, moderata de publicistul si scriitorul Cristian Patrasconiu, din cadrul ciclului de evenimente „Justitia memoriei”, organizate de Fundatia Academia Civica – Memorialul Victimelor Comunismului si al Rezistentei si Fundatia Spandugino.

„Ceea ce a salvat poporul roman –…

Citeste continuarea pe www.aktual24.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

Vladimir Putin susține că Rusia nu are niciun interes să atace Polonia, Letonia, sau altă țară NATO, iar liderii occidentali ar căuta acum o soluție de a încheia războiul pentru că ar fi înțeles că Rusia nu poate suferi “o înfrângere strategică”. Interviul acordat de licerul rus lui Tucker Carlson, integral.

Ep. 73 The Vladimir Putin Interview pic.twitter.com/67YuZRkfLL — Tucker Carlson (@TuckerCarlson) February 8, 2024 Într-un lung interviu acordat…